Translate

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Αστρονομικά ποσά για αντρικά παπούτσια - Δείτε τα 10 πιο ακριβά

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Προσθήκη λεζάντας
Ο μύθος καταρρίπτεται! Και οι άντρες ξοδεύουν αστρονομικά ποσά, ιδίως εκείνοι που έχουν αδυναμία στα παπούτσια.Όταν πρόκειται για αντρικά παπούτσια, μερικοί
άνθρωποι θα πλήρωναν υπέρογκα ποσά μόνο για να αποκτήσουν μερικά εξαίσια κομμάτια κατασκευασμένα από πολύτιμα υλικά.Τα παρακάτω παπούτσια σίγουρα δεν μπορούν να αγοραστούν από πολλούς, αλλά όσοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτά τα αποκλειστικά κομμάτια είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι.
10. FILA διακοσμημένα με Swarovski: 565 δολ.
SONY DSC
Η FILA κυκλοφόρησε αυτά τα ειδικά παπούτσια διακοσμημένα με Swarovski για τα 100ά γενέθλιά τους. Μόνο 100 ζευγάρια κυκλοφόρησαν στην αγορά. Αυτά τα παπούτσια πραγματικά καταφέρνουν να λάμπουν τόσο στο σκοτάδι όσο και στο φως.
9. Stefano Bemer 2,000 δολ.
9
Ο Stefano Bemer είναι ένας από τους πιο φημισμένους κατασκευαστές παπουτσιών, ο οποίος τα φτιάχνει χειροποίητα. Ένα ζευγάρι χρειάζεται περίπου 3 μήνες για να κατασκευαστεί και κοστίζει 2.000 δολάρια. Ο Stefano έχει συνεργαστεί με τον οίκο Gucci και άλλα φημισμένα εμπορικά σήματα στο παρελθόν.
8. Aubercy διακοσμημένα με διαμάντια: 4,500 δολ.
8
Τα διαμάντια δεν είναι μόνο για τα κορίτσια, αλλά και για τους άνδρες των επιχειρήσεων. Η Aubercy αποδεικνύει αυτή την αρχή στην τελευταία της δημιουργία, η οποία ενισχύεται με πραγματικά διαμάντια επιστρωμένα στην επάνω σόλα των παπουτσιών. Φυσικό δέρμα έχει χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή των μοντέλων αυτών και η τιμή κυμαίνεται από 3,000 και 4,500 δολ. (ανάλογα με το μέγεθος).
7. Nike gold high dunks: 5,400 δολ.
7
Ένα μοναδικό ζευγάρι από αυτά κοστίζει 5,400 δολ. και δεν είναι πραγματικά κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Όντας εντελώς βουτηγμένα σε χρυσό, αυτό το εξαιρετικό μοντέλο είναι ιδανικό για τους επενδυτές και εκείνους που είναι παθιασμένοι με το εμπορικό σήμα της Nike.
6. Louis Vuitton: 10,000 δολ.
6
Αν νομίζατε ότι η Louis Vuitton ήταν αποκλειστικά μάρκα για γυναίκες κάνετε λάθος. Το μοντέλο διακρίνεται για την προσεγμένη δεξιοτεχνία και είναι φτιαγμένο από δέρμα αλιγάτορα.
5. Gold Runners: 24,000 δολ.
5
Κυκλοφόρησε από την Nike το 2007 και διαφημίστηκε ως το τέλειο παπούτσια για τρέξιμο. Το μοντέλο αυτό τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή του Τύπου. Αν και είναι προφανές ότι εκείνοι που το αγοράζουν δεν θα το χρησιμοποιήσουν για τρέξιμο, αυτά τα παπούτσια φαίνονται εκπληκτικά και το καθένα από αυτά έχει ενσωματωμένα 600 γραμμάρια καθαρού χρυσού. Ένα ζευγάρι κοστίζει 24.000 δολ. (επίσημη τιμή).
4. Nike Air Zoom – Kobe 1: 30,000 δολ.
4
Τα Kobe 1 είναι μέρος της αποκλειστική συλλογή της Nike Air Zoom. Μόνο 25 κομμάτια κυκλοφόρησαν στην αγορά και ονομάστηκαν από 4 μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ: Σικάγο, Νέα Υόρκη, Τέξας και το Λος Άντζελες. Κάθε ζεύγος κοστίζει 30.000 όταν αγοράζονται απευθείας από την Nike.
3. Testoni: 38,000 δολ.
3
Ένα αποκλειστικό ζευγάρι παπούτσια από το νορβηγικό εμπορικό σήμα που πωλούνται λιανικώς στην τιμή των 38,000 δολ. Αυτά τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από δέρμα αλιγάτορα και αμέσως κατάφεραν να προσελκύσουν την προσοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είναι ανθεκτικά στο νερό.
2. Air Force 1 από τη Nike με διαμάντια: 50,000 δολ.
2
Ένα άκρως επιτυχημένο μοντέλο του οποίου η λεπτομέρεια δεν μπορεί να παρατηρηθεί εύκολα. Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά, τα διαμάντια καταφέρνουν να προκαλέσουν, ειδικά όταν βρίσκονται σε ένα σκοτεινότερο περιβάλλον. Η Nike έχει συμπεριλάβει διαμάντια 11 καρατίων σε αυτό το μοντέλο και έκανε επίσης το λογότυπο της μάρκας από καθαρό χρυσό. Κάθε ζευγάρι κοστίζει 50.000 δολ. (επίσημη τιμή).
1. Tom Ford: 2,000,000 δολ.
1
Προφανώς, το πιο ακριβό ζευγάρι παπούτσια για άνδρες είναι ειδική παραγγελία μόνο για έναν. Ο 33χρονος δισεκατομμυριούχος Nick Cannon, διέταξε αυτό το ζευγάρι να γίνει κυρίως από τον Tom Ford, το οποίο περιελάμβανε 7.000 πλήρη κομμένα διαμάντια γύρω από κάθε παπούτσι και η βάση τους να είναι λευκόχρυσος. πηγηhttp://www.epixirimatias.gr/2014/09/10_26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου