Translate

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Αυτό το «ετοιμοπόλεμο» τανκ μπορείτε να το αγοράσετε!

 

Αυτό το «ετοιμοπόλεμο» τανκ μπορείτε να το αγοράσετε!

Το ερπυστριοφόρο Ripsaw EV3-F4 έχει απόσταση από το έδαφος 50 εκατοστά, «φοράει» κινητήρα diesel 800 ίππων και υπόσχεται να σας πάει… παντού!

  • 1/10/2021

Το τανκ Ripsaw EV3-F4 που δεν φέρει στρατιωτικό εξοπλισμό είναι το πλέον κατάλληλο για εκεί που δεν υπάρχουν όρια!

Έχει κατασκευαστεί από την Howe & Howe και βγαίνει σε δημοπρασία μέσω του site Hemmings και μόλις μια μέρα πριν το τέλος της δημοπρασίας, η προσφορά έχει ήδη φτάσει τα 365.000 ευρώ περίπου.

Το τανκ βασίζεται σε σωληνοειδές πλαίσιο από χάλυβα υψηλής αντοχής και τροφοδοτείται από έναν τροποποιημένο V8 κινητήρα 6,6 λίτρων Duramax Τurbodiesel.

Αυτός ο κινητήρας αποδίδει 800 ίππους και 2.033 Nm ροπής και συνδυάζεται με κιβώτιο το ταχυτήτων Allison 1000, πέντε σχέσεων. Το EV3-F4 μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα έως και 100 km/h, ενώ απέχει από το έδαφος τουλάχιστον 50 εκατοστά.

Είναι ενδιαφέρον ότι η καμπίνα του Ripsaw υποστηρίζεται από αμορτισέρ αέρος, πράγμα που σημαίνει ότι οι δυνάμεις που ασκούνται από τις ερπύστριες δεν μεταφέρονται στους επιβάτες.

Το αμάξωμα είναι χρώματος μαύρο ματ και είναι εξοπλισμένο με προβολείς LED, θερμαινόμενο παρμπρίζ, μπάρα υπέρυθρων φωτιστικών, προβολέα, κάμερα σταθεροποίησης εικόνας FLIR, "εργάτη" και υδατοστεγείς αποθηκευτικούς χώρους.

Το εσωτερικό του off-roader αυτού έχει σχεδιαστεί για να παρέχει περισσότερες ανέσεις από ένα κανονικό… τανκ. Ως εκ τούτου, διαθέτει θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα Recaro. Υπάρχει επίσης ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας Bose aviation και δύο μεγάλες οθόνες αφής Garmin 12 ιντσών που παρέχουν όλες τις σημαντικές λειτουργίες.

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/ayto_to_etoimopolemo_tank_mporeite_na_to_agorasete-7802841/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου