Translate

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Με την αγορά ενός Jet δώρο μια Porsche

 

Με την αγορά ενός Jet δώρο μια Porsche

Με την αγορά ενός Jet δώρο μια Porsche

Μπορεί ο τίτλος να φαίνεται παράξενος, όμως είναι αληθινός. H βραζιλιάνικη εταιρεία κατασκευής επιβατικών αεροσκαφών Embraer ανακοίνωσε πως με την αγορά ενός Jet θα προσφέρει δώρο μια 911 Turbo S. Για την ακρίβεια όποιος αγοράσει το ιδιωτικό αεροσκάφος Phenom 300E Jet θα παραλαμβάνει και μια Porsche 911 Turbo S, με τον 6κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 3,8 λίτρων, με τη μέγιστη ισχύ να αγγίζει τους 650 ίππους και τη μέγιστη ροπή να φτάνει τα 81,5 κιλά.

Η συγκεκριμένη Porsche 911 Turbo S, θα είναι βαμμένη με τα χρώματα του αεροσκάφους Platinum Silver Metallic και Matt Jet Grey Metallic, ενώ θα υπάρχουν και οι Speed Blue αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό υπάρχει η διχρωμία που βρίσκεται και στο Jet, ενώ θα βρίσκεται και η πλακέτα που θα αναγράφει την επιγραφή Limited Edition. Επιπλέον, προσφέρεται και αεροδυναμικό πακέτο Sport Design Package.

Μαζί με το αυτοκίνητο θα προσφέρεται και ένα σετ βαλίτσες της Porsche Design. Όπως ανακοίνωσαν και οι δύο εταιρείες το δώρο ισχύει για τους 10 πρώτους που θα αγοράσουν το Phenom 300E Jet. Όσο για την τιμή; Φυσικά και δεν έγινε γνωστή, αφού ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι. Πάντως όπως και να έχει είναι ένα πολύ δελεαστικό δώρο.

https://www.onlydriving.gr/me-tin-agora-enos-jet-doro-mia-porcshe/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου